Hållbarhet

OnRobot bryter ner automationsbarriärer

By november 22, 2022No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Världsledande – En enda kontaktpunkt för samarbetande applikationer

Hur börjar du din automationsresa? 

Våra avancerade armslutsprodukter hjälper små och medelstora tillverkare att optimera deras processer och få företagen att växa med större flexibilitet, ökad produktionsmängd och förbättrad kvalitet. Oavsett vilken process du vill förbättra och vilken robot du föredrar, så hjälper OnRobot dig att automatisera snabbt och sömlöst.

OnRobot är en applikationsleverantör för Cobots, kollaborativa robotar, vilka gör produktionen mer effektiv och kostnadseffektiv. När de första robotapplikationerna dök upp på marknaden insåg man snabbt fördelarna och samarbetsapplikationer blev det snabbast växande segmentet på robotmarknaden.

Samarbetande applikationslösningar är snabba, enkla och prisvärda för effektiva och produktiva processer.

Vad gör automatisering förutom att vara ett produktivitetsverktyg?

En viktig fördel är att det ger tillverkarna flexibilitet, som i sin tur bidrar till att säkerställa arbetstagarnas välbefinnande.

Kollaborativ automatisering håller produktionen igång samtidigt som skickliga arbetare kan fokuserar på de jobb där deras unika kapacitet ger mest värde.

Automatisering och samverkande applikationer ger tillverkare nya möjligheter att bygga motståndskraft och anpassningsförmåga i produktivitet, konkurrenskraft och arbetsstyrka.

OnRobot Palletizing är en intuitiv programvara har utformats för att säkerställa en snabb installation, oavsett användarens tidigare erfarenhet av robotinstallation.

Palletizern har en hiss med hög nyttolast och minimal nedböjning vilket säkerställer exakt placering av dina lådor, även vid höga hastigheter. Du får snabb, enkel driftsättning och framtidssäkrad flexibilitet för många olika palleterings- och tillverkningsapplikationer.

Den är installerad med OnRobot 2FGP20 palleteringsgripare, med lång slaglängd och hög nyttolast för att hantera tunga eller öppna lådor, hyllfärdiga produkter och andra behållare som inte kan hanteras med traditionella vakuumgripare.

OnRobot Palletizer innehåller också en pallstation, vilken är en hållbar golvmonterad pallfixtur som säkerställer konsekvent positionering och inkluderar en inbyggd sensor som detekterar närvarande pallar.

Det danska företaget OnRobot gör automatisering enklare och snabbare.

Enligt OnRobot har implementeringen av robotapplikationer på tillverkningsgolvet varit för komplex och tidskrävande alldeles för länge. Därför har de arbetat hårt för att bryta ner dessa komplexiteter och möjliggöra enklare driftsättning genom endast en enhetlig, automatiserad plattform. OnRobots applikationer fungerar tillsammans med över 14 kollaborativa robotar, och har bidragit till att OnRobot blivit en one-stop-shop.

Det revolutionerande tillvägagångssättet med D:PLOY kommer att förenkla installationsprocessen ännu mer, vilket gör att användaren kan fokusera ännu mer på det som verkligen betyder något i sin produktionslinje och verksamhet.

D:PLOY kommer att vara den första automatiserade, applikationscentrerade mjukvaruplattformen som låter cobots prata med varandra. Medan antalet robotar och AI växer, förblir installationen och programmeringen av dessa system en tidskrävande och komplicerad process.


D:PLOY-plattformen kommer att möjliggöra automatiserad distribution av dessa samarbetsapplikationer för att skapa, köra, övervaka och omdistribuera individuella cobots från en enda onlinemiljö. Konfigurationstiderna kan då minskas med upp till 90 %.

Scanna QR-koden eller kontakta OnRobot för mer information om hur de kan hjälpa just dig på: north-europe@onrobot.com

Hoppa till verktygsfältet