HållbarhetLivsstil

En samlingsplats för alla 

By november 17, 2022juni 26th, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Få saker förenar oss människor som mat. Att skapa ställen i samhället som hjälper oss att mötas över en måltid är något grundaren av No Worries bbq brinner för. För grilla kan alla. 

Det lilla familjeföretaget värnar om det offentliga rummet och dess brukare och gör det dels genom att vara med och bygga säkra grillplatser runt om i samhället. Att skapa gemenskap och trygghet är två viktiga punkter. 

– Ett av mina största missions i livet är att få bort engångsgrillarna från marknaden. De är inte bara omöjliga att grilla på, de skapar en enorm miljöförstöring när de slängs överallt i naturen. I stället vill jag bygga samlingsplatser med bra el-grillar som alla får nyttja, berättar AnnSofie Saville. 

No worries BBQ är stolta återförsäljare av de australienska elektriska grillarna Christies. Sedan 1965 har de producerat offentliga grillar av högsta klass och är idag marknadsledande. I Sverige hittar du dessa från Lund i söder till Kiruna i norr. Många är de fastighetsbolag och kommuner som valt att satsa på att investera i säkra grillplatser för alla på allt ifrån studentbostäder till offentliga platser. Den prisbelönta el-grillen är tillverkad helt i rostfritt stål samt utformad och tillgänglighetsanpassad för t.ex rullstolsburna. För att inte små barn ska bränna sig är grillarna 90 cm höga. Grillarna kan levereras i färdiga modulskåp eller anpassas efter dina egna önskemål. 

”Vårt mål är att skapa en grillmiljö som är:
Miljövänlig, Brandsäker, Gemenskapsfrämjande”

Läs mer om den innovativa och marknadsledande grillen här No Worries BBQ

Hoppa till verktygsfältet