Hållbarhet

NORDIC METAL RECYCLING VÄRDESÄTTER ERT SKROT OCH METALL 

By september 15, 2023oktober 5th, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Söker ni en pålitlig samarbetspartner för hantering av skrot och metallfraktioner från er verksamhet? Då är Nordic Metal Recycling rätt val. Med lång erfarenhet av, och gedigen kunskap om olika material tar de hand om avfallet, både för att underlätta för er och stärka det gröna kretsloppet inom industrin. 

Nordic Metal Recycling, beläget i Stråssa i Lindesbergs kommun, tar emot skrot och metall från stora delar av landet. Företagets styrka ligger i dess stora möjligheter att bearbeta många typer av skrot och metall, från fragmentering och brikettering till skärning och sortering. Genom att bygga långsiktiga relationer och erbjuda konkurrenskraftiga villkor som resultat av många kanaler för avsättning, är de ett tillförlitligt alternativ till de stora aktörerna på marknaden. Dessutom ligger ett betydande fokus på miljö och kretslopp till grund för verksamheten – något som gynnar såväl planeten som kunderna.

Nordic Metal Recyclings kundbas innefattar allt från stora industrier, verkstäder och företag, till bönder och privatpersoner. Vid större flöden jobbar de i stora delar av Mellansverige, och tar emot fraktioner som styckeskrot, klippskrot, metallspån, blandskrot, slagger, kabel samt skrot av höglegerat stål, koppar och mässing. Vid längre avtal ställer bolaget ut flak och containrar som töms efter avrop.

Två bolag, två expertisområden

Nordic Metal Recyclings samarbetar gärna med systerbolaget Minpro Recycling för att kunna erbjuda bredare lösningar för sina kunder. Ett av många exempel på bolagsöverskridande lösningar är omhändertagning av industriavfall såsom slam från stålsmältor eller kemisk industri, samt farligt avfall i kombination med andra fraktioner.

Bolaget kan även utföra specialrivningar av metall och kabel samt ombesörja hämtning av uttjänta maskiner och utrustning – allt för att göra processen enkel och smidig. Målsättningen är att återföra så mycket som möjligt i kretsloppet och minimera material till deponi. Nordic Metal Recycling värdesätter helt enkelt ert skrot och er metall.

Läs mer på:

Hoppa till verktygsfältet