Hållbarhet

HÅRDS TRANSPORT – UNIKA I TRANSPORTER OCH LAGERHANTERING

By april 2, 2024No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Familjeföretaget Hårds Transport, grundat 2010 av Pelle Hård och som nu drivs av hans söner Johan och Peter Hård, fortsätter att expandera. Vad som började med ett kontor i en källare, har i dag utvecklats till ett lager på 13 000 kvadratmeter.

Men deras resa har inte bara handlat om att expandera och diversifiera verksamheten – den har också handlat om ett ökat antal fordon.Vad som började med en lastbil och en budbil, har vuxit till tio lastbilar och tre budbilar.
– Från att börja med transporter och budtjänster har vi nu lagt till lagerverksamhet i vår portfölj, och det har visat sig vara en framgångsrik strategi, berättar Johan Hård, kund-, marknads- och personalansvarig på Hårds Transport.

Under pandemin fick de en viktig insikt: att hålla lager och varor nära industrin är avgörande för att undvika problem med förseningar och leveranser.
– Därför har vi satsat på att utöka vår lagerverksamhet och har nu växt från 2000 till 13 000 kvadratmeter, säger Johan.

Framtidstro och hållbarhet

Hårds Transport erbjuder en helhetslösning, från transporter till lagerhantering, och strävar efter långsiktiga relationer med sina kunder.
– Genom att ha en tät dialog och nära relationer med våra kunder kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och hålla en hög servicenivå, säger Johan.

Men det är inte bara affärer som driver dem – de är också engagerade i att minska sin miljöpåverkan. Genom att investera i gasbilar, elbilar och andra miljövänliga alternativ strävar de efter att bli ett grönt åkeri.
– Vår miljöpolicy är tydlig och vi arbetar ständigt med att förbättra vår hållbarhetsprofil, berättar Peter Hård, vd på Hårds Transport.

Framtiden för företaget ser ljus ut. Med en stark tillväxtstrategi och en passion för att erbjuda högkvalitativa och hållbara logistiklösningar, är de väl positionerade för fortsatt framgång.
– Vårt mål är att fylla alla lokaler i Ljungby med kunder, och att utöka både lager- och transportverksamheten. Vi är rätt duktiga på att veta vad vi är bra på och kan därför lägga krut på rätt grejer, avslutar Peter.

Läs mer på hardstransport.se

Hoppa till verktygsfältet