Denna artikel innehåller reklam

DOX projektportal ger ordning och reda för er som exploaterar, bygger, förvaltar och underhåller byggnader och/eller hela stadsdelar, både under projektering och byggfas. All drift och säkerhet sker närlagrat i Sverige och DOX äger alla servrar, som finns på olika fysiska adresser och enbart hanteras av medarbetarna på DOX. Det gör projektportalen unik och gör att ni kan lita på att era filer lagras tryggt och säkert inom Sveriges gränser.

DOX är en helt Sverigebaserad molnplattform med den senaste tekniken. Användningsområdena är många; i DOX revideras automatiskt nya handlingar med en smart versionshantering, samt det finns funktioner som exempelvis QR–kodstämpling på ritningar och ärendehantering i projektering och byggfas.

Detta minskar antalet fel och kvalitetssäkrar projektet, vilket i sin tur leder till ökad lönsamhet och minskad byggkostnad. Självklart är portalen både storleks- och plattformsoberoende och vi kan garantera en trygg, och kraftfull lagring som följer svensk lag.

Via DOX har ni tillgång till alla projekt, dokument, ritningar, data och annat på en enda adress. Arbeta hemifrån på era egna villkor och få en fungerande vardag. Portalen är en helt kundanpassad tjänst med whitelabel-möjlighet, och är upp-byggd enligt en lättillgänglig mappstruktur där all kommunikation och information är krypterad. Tack vare Single Sign-On, 2-faktorsautentisering och rättighetsstyrda användarkonton ser ni enkelt till att ingen obehörig kommer åt era dokument. 

DOX är helt enkelt projektportalen som håller ihop byggprocessens alla dokument, avslutar Peo.

 ”På BRA Group AB har vi länge jobbat digitalt med lagring av bygghandlingar, säger Magnus Mellander, Konstruktör / Uppdragsansvarig, BRA Teknik AB.

DOX-projektportal underlättar delningen av våra handlingar på ett säkert sätt. Vi uppskattar ärendehanteringen som ger ökad kontroll i de olika byggprocesserna.

BRA Group driver i dagsläget många stora byggprojekt i Göteborgsregionen, t.ex. Geely Innovation Center, GoCo Health Innovation City och Wendelstrand. 

Detta ställer höga krav på lagring och med DOX kan vi känna oss trygga och istället fokusera på bygget.”

Fakta

DOX bildades 1985 och är en av Sveriges mest använda projektportaler som används av landets ledande byggföretag sedan 1990-talet. Vi håller ordning på 1000-tals byggprojekt och utvecklas utifrån våra kunders behov. Portalen har idag 100 000-tals användare och då all drift och förvaltning är lokaliserad i Sverige får du som kund en säker och trygg lagring som följer svensk lag.

Läs mer på:
dox.se

Kontakta oss:
E-mail: info@dox.se
Tel: 0500-495080

Hoppa till verktygsfältet